Reissaajat vai Stressaajat?

Perheemme suunnittelee tosissaan muuttoa Thaimaahan Chiang Mai -nimiseen kaupunkiin 8 kuukaudeksi töihin ja elämyksiä hakemaan. Sain ajatuksen kirjoittaa projektista blogia pienten lasten äidin näkökulmasta, niin muistoksi itsellemme, tunnelmien välittämiseen perheelle ja ehkäpä kokemuksesta kertomiseen vastaavaa harkitseville!

Blogin nimeä pohtiessani tuli Pikkureissaajat ensimmäisenä – ja väsymyksestä johtuen ainoana – mieleen. Blogia luodessa luin otsikon väärin Pikkustressaajat. Toivottavasti ei sellaisia tulla näkemäänkään, koska äidin ja isän stressissäkin on jo tarpeeksi, vaikkakin se on positiivista laatua. Kuulemma.

Lyhykäisyydessään on siis kyse miehelleni osuneesta houkuttelevasta työtarjouksesta vaihtaa hetkeksi maisemaa, ja raahata koko perheemme mukana! Ensimmäisen alustavan Skype-palaverin päätteeksi mieheni joutui toteamaan, että “rouva pakkaa jo laukkuja”! Innostuksen hieman laantuessa ovat ajatukset kääntyneet kaikkiin mahdollisiin käytännön seikkoihin, niistä myöhemmin!

Perheeseemme kuuluu Ville 37v, Terhi 33v, Hilla 5v, Taimi 4kk sekä Cockerspanieli Papu 7v. Pienin on varmasti ainoa, jota tämä ajatus ei mietitytä tippaakaan!

Kommentoi ensimmäisenä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.