Tuhat asiaa listalla

Lomat on lomailtu ja nyt on aika ryhtyä toteuttamaan lähtöä! Mieli on täynnä kysymyksiä ja muistettavaa. Lasten passihakemukset, kodin mahdollinen vuokraus Suomessa ja uuden löytäminen Chiang Maissa, vakuutukset, rokotukset, vauvan rokotusohjelma, päivähoidon peruminen, hoitovapaan anominen jne. Onneksi miehen työhön liittyvät faktat ovat jo selvillä, nyt täytyy vain mennä!

Talon vuokraus Thaimaasta on yllättävän halpaa, jos vertaa kotimaan hintoihin: puoliksi kalustettu kaksikerroksinen omakotitalo neljällä huoneella ja kolmella kylpyhuoneella (miksi niin paljon kylpyhuoneita?!) maksaa kuussa vain alkaen 350€! Paremmilta alueilta löytyy lisäksi mm. vartiointi ja Clubhouse, minkä sisältö on vielä hieman avoinna. Ilmeisesti jonkinmoinen kerhotalo, jossa kuntosalia, allasta tms. Kotirouvana arvostaisin, että alueella olisi kävelymatkan päässä jonkinmoinen kauppa ja alue, jossa ulkoilla lasten kanssa.

Uusia ystäviä toivottavasti löytyy jokaiselle perheenjäsenelle ja harvemmin niitä kotiovelle tulee ihmettelemään! Hilla vaikuttaa olevan innoissaan seikkailusta, joskaan aikakäsitys ei vielä ole viisivuotiaalla kovin kehittynyt. Helpompaa sanoa, että olemme koko talven reissussa kuin se, että olemme 8-12kk matkalla. Oleellisinta on, että pääsee hoitamaan norsuja!

Kommentoi ensimmäisenä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.