Toinenkin mummo maailmalla!

Takana toinenkin puuhakas kaksi viikkoa eri kokoonpanolla. Suomesta mummo ja Saksasta yksi kappale setää. Paljon aurinkoa, uimista ja herkuttelua! Tämä sakki toi tullessaan lisää ruisleipää, sinappia sekä nopeasti hupenevia karjalanpiirakoita!

WP_20150128_005 SONY DSC WP_20150205_003 WP_20150130_001 SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Sää oli erinomaisen kuuma koko ajan. Kävimme sekä tutuissa että uudemmissa paikoissa ja ravintoloissa, seikkailimme keskustassa ja ajelimme lavatakseilla enemmän kuin ennen (käteviä kun on enemmän porukkaa!). Alla oleva suuri temppeli on vanhassa kaupungissa sijaitseva Wat Chedi Luang.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSCWP_20150208_013

Ratchaphruekin puutarhalla olisi nähtävää useammalle päivälle. Jos sattuu olemaan puutarha-ihminen!

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Warorot Market on paikallisten suosima, kahdessa hallissa, neljässä kerroksessa toimiva markkina -alue. Voi ostaa melkein mitä vain. Meille tarttui matkaan ihania lankoja.

SONY DSC SONY DSC

Yhtenä retkenä piipahdimme Umbrella Villagessa Bo Sangin kylässä. Kyseessä on kokonainen pitkä tie halki kylän, jossa myydään kaikenmoista, pääosin käsitöitä sekä eri materiaaleista tehtailtuja varjoja.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Kaupungilla oli meneillään kukkaisfestivaali. Mukaan menoon liittyi myös Chiang Maihin saapuneet Tampereen ystävät! Ostimme tuoretta mangomehua. Hilla testasi nuoralla -kävelyä, mummo jalkahoitoa.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Ajoimme yhdeksi yöksi Doi Ithanonin kansallispuistoon hulppeisiin maisemiin. Vuoren huippu jäi autoteknisistä syistä ajamatta, mutta hienolta näytti silti. Wachirathan vesiputouksella tytöt olivat jälleen maisemien kanssa kilpaileva nähtävyys. Kuvaaminen ja sylissäpiteleminen meni jo hiukka liian pitkälle ja molemmilla tytöillä paloi hieman pinna.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

Viikkoihin mahtui paljon uimista eri altailla. Mummo ui Hillan kanssa joka päivä omalla asuinalueella, porukalla kävimme testaamassa veden lämmön Baan Nai Funilla sekä Veranda nimisessä kylpylähotellissa. Olihan hienot maisemat vaikka vesi oli kohtuullisen vilpoisaa…

SONY DSC IMG_7471 IMG_7443 IMG_7427 IMG_7380 IMG_7241IMG_7339

5 kommenttia

 1. Eira sanoi:

  Oli hieno kuvaus kahdesta viikosta. Nautin joka hetkestä. Kotiin tultua oli ensin aikaero väsymys ja sitten sain vielä nuhan,mutta taitaa mennä ohi vähitellen. Luin ,että sielläpäin on väestö 80-100 % laktoosittomia, joten sillä meilläkään ei tule vatsaoireita.Miten sitten lie maitotuotteet käsiteltyjä, mutta hyviä olivat kaikki.

  18.2.2015
  Vastaa
 2. Mauri sanoi:

  Pitkän hiljaiselon palkitsi hienot maisemat niin kuvina, kuin sanallisestikkin kerrottuna. Noin niin kun tiedoksi teidän vieraille, että täällä Tampereen eteläpuolella karjalanpiirakat tekis kanssa kauppansa. Hiukan lyhempi matkakin toimittaa, kuultaako taas pieni kateus “mielensäpahoittajalta” KYLLÄ. Hyvää jatkoa teille! PS. tarkkana ettei nuorimmainen putoa portaista, näyttää olevan kerkiävää sorttia!

  18.2.2015
  Vastaa
  • Terhi sanoi:

   Heh, täytyy anopille laittaa tilaus vetämään etelä -Suomen suuntaan!

   23.2.2015
   Vastaa
 3. Eve sanoi:

  Taimi on niin ison näköinen ja oloinen. Ja taitaa olla Hillakin vähän kasvanut! Mukavaa, että olette saaneet sinne vieraita Suomesta. Meillä taisi jäädä vaan haaveeksi

  18.2.2015
  Vastaa
  • Terhi sanoi:

   Kyllä nämä neidit on täällä kasvaneet! Harmi kun ei tällä erää tavata maailmoilla 🙂

   23.2.2015
   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.