Tropiikki

Ennen matkaa moni Thaimaassa käynyt kehui, ettei täällä kuumuus ole lainkaan tukalaa, lämpö on kuulemma niin erilaista. No, meidän perhe on aiheesta näin yhden viikon kokemuksella eri mieltä. Kuumuus, ainakin tällä hetkellä, on meille niin tukalaa, ettemme pysty oikein olemaan päivällä ulkoa. Tuntuu kuin hengittäisi nestettä. Skootterilla on viiletetty pari kertaa kauppaan, ja jo liikennevaloissa tuntuu että nahka paistuu käsivarsissa kertoimella 50 varustetusta aurinkorasvasta huolimatta. Ihme kyllä kukaan ei ole vielä palanut, joskaan emme ole olleet vatsatautiteknisistä syistä juuri ulkona. Toivomme että lämpöön nyt oikeastikin alkaa pian tottua! Nesteytys on saanut ihan uuden merkityksen, vettä on oikeasti juotava paljon.

IMG_5539kuva (25)

Täällä on meneillään sadekauden loppu, lämpötila pyörii vain noin 30 asteessa ja vettä on satanut rankasti nyt kolmisen kertaa. Ja kun sataa niin vettä tulee oikeasti ihan tajuttomasti. Siitä huolimatta piha on seuraavana päivänä jo kasteluvettä vailla, ja puutarhuri tulee päästelemään letkulla vettä pihan kasveille.

018WP_20141012_010

Tällä hetkellä on myös melkoisen sumuista. Doi Suthep -vuori, minkä juurella kaupunki köllöttää, on välillä niin sumun peitossa ettei sitä juuri havaitse.

WP_20141005_028WP_20141012_034

Kommentoi ensimmäisenä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.