“Upeaa! Hienoa! Mahtavaa!”

Jo on ollut ylistävää ja kadehtivaa kommentointia, kun on kerrottu aikeistamme ystäville ja lähipiirille. Kuulumme toki itsekin siihen lapsiperheen arkeen jumiutuneiden joukkoon, jotka ihailevat niitä ihmisiä, jotka vaan menevät ympäri maailmaa hymyilevän näköisinä ja huolettomina lapset kantorinkoissa ananaksia pureskellen.

Oma olo ei ole tällä hetkellä ihan noin hulppea: tällaiseen reissuun liittyy melkoisesti suunniteltavaa kun on pienempiä matkaajia mukana. Eikä tämäkään “Ihan mahtava irtiotto!” olisi toteutuksessa, ellei kohteessa olisi jo ennestään vanha tuttu auttamassa alkuun. No, me ollaan nyt sitten “niitä rohkeita” vaikkei vielä tunnu siltä. Sovitaan, että ollaan!

Viikonloppu on mennyt hieman taloa lavastaessa – armotonta lasten romujen piilotusta – koska unohdin kokonaan, että kun ilmoittaa talon vuokralle niin joku saattaa siitä jopa kiinnostua ja haluaa nähdä kohteen! Tuli myös selattua melkoisen monta vaihtoehtoa lennoille ja opittua, että esimerkiksi lentoyhtiö Norwegian ilmoittaa: HUOM! Huippuvuorille ei voi kuljettaa kissoja! Jep. Jotain mitä olen aina ajatellut tekeväni.

Kommentoi ensimmäisenä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.