Juhannusta ja juhlaa

Juhannus meinasi mennä hieman ohikin, täällä kun ei ko. juhlaa tunneta.  Ihan rentouttavaakin tavallaan jättää koko tohina tällä erää väliin. Eipä sillä, etteikö olisi kuitenkin ollut juhlien virittelyä. Nimittäin synttäreitä jälleen, Hilla täyttää 6 vuotta!

SONY DSC

SONY DSC

Kutsuimme kaikki jotka tunsimme ihanaan tuttujen kahvila -majataloon Oob-Ooniin. Paremmin tilaa, parempaa ruokaa ja tarpeeksi astioita kemuihin. Täällähän on erilaista ravintoloissa mm. se, että mukaan saa viedä omat eväät ja juomat, jos kuitenkin tilaa jotain. Tehtailimme thaimaalaisten ystävien ihmeteltäväksi voileipäkakun ja muffineja, muut sapuskat paikan päältä! Yhdessäoloa, lasten riehumista ja hieman aarteenetsintää. Kiitos Ann, Ozzi, Ning, Broey, Aum, Rak, Nat, Nua, Oon, Tap, Nui, Jani, Marko, Cat, Tony, Apple, Fiona ja Ava!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Juhannuksen kunniaksi kävimme myös juhannussaunassa ja uimassa. Uimassa tosin käydään lähes joka päivä, saunaa ei aina jaksa odotella. Olemme ehkä tämän asuinalueen ainoat saunan käyttäjät. Saunominen on aina jees, vaikka ulkona olikin aamusta jo 33 astetta ja altaan vesi lämmintä.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

4 kommenttia

 1. Eira sanoi:

  Hillasta on tullut ihan vesipeto ja ei Taimikaan vettä pelkää.

  20.6.2015
  Vastaa
 2. Vaari sanoi:

  Aikas upeet puitteet juhlalle. Ja kelikin on hiukan erilainen, kuin täällä! 🙂

  21.6.2015
  Vastaa
 3. ukit sanoi:

  Hyvää syntymäpäivää täältä antihelteestä. Juhannusaattona satoi, eilen satoi enemmän ja tänäänkin päivä alkaa näyttävästi raskain pilvin. Silti Jussin vietto sujuu hienosti. Ruokaa oli paljon ja hyvää. Porukalla oli hauskaa ja naurettiin useinkin vedet silmissä toistemme jutuille. Tunnelma tutussa porukassa oli kyllä hieno.

  21.6.2015
  Vastaa
 4. Mauri sanoi:

  Päivän sankarille paljon onnea! Siis ymmärränkö nyt oikein, että voitte viedä oman voileipäkakun kuppilaan. Upea luomus, uskon olleen ihan suun mukaista.

  21.6.2015
  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.